bleker håret!

Sitter med massa blekmedel i håret och ska få bort utväxten, men nu är det ju såhär att den inte vill bli ljusare!? Sämsta jävla blekningsmedlet jag någonsin har köpt :s Ville ju va fin idag såhär på nyår! Hade utsläppet i stallet imorse, jättemysigt. Gick bra och smidigt för första gången på hur länge som helst, valackerna gick in i sin hage direkt tack och lov. Sen var jag tvungen att hacka is från vattnet för det hade ju frusit ;( Jättekallt ute idag, helt fantastiskt.

Tror jag slänger i lite silvertoning när jag har blekt klart, vill ju som sagt ha vitt hår. Grejen med silvertoningen är att den blir grå så himla lätt, och jag tror inte att jag skulle palla att gå omkring med grått hår :( Är lite feg av mej vet ni. Jag har för övrigt ingen aning om vart jag ska ikväll, just nu lutar det mot Tystberga faktiskt. Vi skulle till en annan fest först, men jag orkar verkligen inte klä upp mej och så även om det kanske är kul ibland? :o nej, vill ha bekväma kläder :) Då kasnke jag får premiära mina bästabästa kläder från Norrköping? (a)

Okej, kanske ska köra en sammanfattning av det här året?
Det har varit mycket upp och ner, jag har varit mycket gladare det här året men när jag inte har vart glad har det verkligen vart jättedåligt. Jag har fått nya vänner, och folk som jag trodde var mina vänner var inte det. Samtidigt finns det några få som jag VET står vid min sida i vått och torrt, Robin är en av dom. <3

Stilmässigt tycker jag att jag har ändrat mej jättemycket. Har börjat klä mej lite mindre "emo" och blivit lite mer normal, fast ändå inte som vem som helst liksom. Har även gått från svart hår till blont, slutat topera det så mycket och ändrat frisyren lite. Armband är min nya grej, rosetterna är borta. Även om jag funderar på att ha rosett ikväll hihi. Har även fått nya "klasskamrater" och tycker att det funkar mycket bättre så. Inte för att jag inte tyckte om dom som gick förra året, men det är lugnare nu och det tycker jag om.

Den största förändringen av allt är väl Sweetie. Jag har blivit en annan människa sedan jag fick henne. Inte lika beroende av Robin, mer ansvarstagande och hälsosammare. Jag har fått ett nytt liv, ett liv som jag tycker mycket mer om än 2010-livet. Det dåliga är väl att jag tycker att jag har blivit blygare. Jag har också förlorat MASSOR av mina gamla vänner, det känns hemskt. Och om det är någon som läser det här, som var min vän en gång i tiden, det är inte ditt fel att kontakten försvann. Det är mitt, för jag är verkligen urusel på att hålla kontakten med folk :(

Aja, allt som allt så har 2011 varit ett mycket bra år. Jag är nöjd. 7/10. Men 2012 ska bli ännu bättre tihi, nya möjligheter, nya chanser, nya vänner och framförallt nya misstag. Men vad som än händer kommer jag alltid ha min Robin, jag vet att han kommer stå vid min sida oavsett vad. Det känns jättebra att jag inte är ensam om allt nytt.

Äsch, ska försöka sova lite tror jag, så jag orkar vara uppe hela natten. Heidoooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback