2 cool 4 school

Ungefär så känner jag atm! Vill bara till fina Robin och gosa med honom, tänk att vi seriöst har varit tillsammans i ett&etthalvt år :D Extremt. Vill inte ha någon annan i hela världen, någonsin. Ååå blir så glad när jag tänker på det, jag är lyckligast i hela världen srsly :')

Nu ska jag köra vidare med skolan, känner mej ovanligt glad och pepp idag faktiskt. Efter skolan blire stallet dirr, hoppas att Sweetie har sitt bruna täcke på sej nu när det regnar och allt.. Nejmen, nu är jag självisk, det är ju relativt varmt ute och vill inte att hon ska svettas och bli sjuk av det liksom, det tänkte jag inte på först :c Men jävla täcket är så damn fint hahahaha :(

Du är min bästa vän, min andra hälft, den enda jag litar till 1000 på och den som jag VET alltid finns. Vi har våra bråk, men det löser sej alltid, för vi är menade att va med varandra. Jag vill ha ditt efternamn, jag vill va mamman till dina barn, den som du kommer hem till efter jobbet, den som gör dej galen genom att stöka ner överallt, vidbränna maten, strunta i att ta ut soporna och dammsuga slarvigt. Jag vill vara den som sitter där med dej om 50 år när vi är fula och skrynkliga. Jag älskar dej, även när du sover och drägglar ner mina kuddar, lägger dej på mej och knuffar bort mej från sängen, tar allt täcke och blir jättesur när du halvsover och jag inte vill ha sex även fast du inte fattar vad som händer. Jag älskar dej även fast du snusar äckligt snus, spelar alldeles för mycket, inte vill följa med mej till stallet och blir jättejobbig när du är full. Du är det ABSOLUT bästa jag har och ingen annan kommer ens i närheten av din nivå. Jag är din föralltid.

Har inga pussbilder på skoldatan men hittade en jättefin bild på www.weheartit.com :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback